Megérkezett a Xiaomi Amazfit GTS 2 mini

Az Amazfit GTS 2 Mini egy felső kategóriás, 1,55″-os AMOLED kijelzős okosóra, amelynek pixelsűrűsége nem kevesebb, mint 340 ppi, és 354 × 306 px pixel felbontással rendelkezik… ez lefordítva tűéles, színpompásan ragyogó grafikát jelent, ami méltó az innovatív belső kialakításához, az aktivitás- és pulzusmérő szenzorok precizitásához.
Xiaomi Huami Amazfit GTS 2 mini

Mini méret, maximális teljesítmény

Rendkívül vékony és könnyű kivitel I Always-on AMOLED kijelző
Vér-oxigén telítettség mérés I 70+ sport mód

Xiaomi Huami Amazfit GTS 2 mini

Könnyű, 19,5 g súlyú, 8,95 mm vastagságú bőrbarát szilikon szíjjal a GTS 2 mini lehetővé teszi, hogy élvezze az idő könnyedségét. Az Amazfit GTS 2 mini hajlított 2,5D-s üveggel a legdivatosabb

Élénk AMOLED kijelző.
Az Amazfit GTS 2 mini 1,55 hüvelykes AMOLED kijelzővel rendelkezik,
ami azt jelenti, hogy a kijelző élénk lesz, amikor csak ellenőrzöd az időt.

A GTS 2 mini több mint 50 óraprofil közül választhatsz, illetve fel is tölthetsz saját fényképeket a háttérre.

Az Amazfit GTS 2 mini pulzusmérést, vér-oxigén telítettség mérést, alvásmonitorozást, stresszszint-monitorozást és női cikluskövetést, valamint egyéb funkciókat biztosít a csuklóról való teljes egészségügyi kezelés érdekében. A PAI ™ állapotfelmérő rendszer összetett egészségügyi adatokat dolgoz fel egy fejlett algoritmussal, hogy fizikai állapotát egyszerű, egyértékű pontszámban mutassa be.

A vér-oxigén telítettség (SpO2) az emberi egészség egyik legfontosabb mutatója, ezért gondoskodtunk arról, hogy SpO2 mérési funkciót is biztosítsunk a teljesen továbbfejlesztett Amazfit GTS 2 mini órákhoz. Miután tartós, intenzív fizikai vagy szellemi tevékenységet folytatott, tartsa mozdulatlanul a karját, és tesztelje SpO2 szintjét abban a pillanatban, amikor rosszul érzi magát, hogy jobban megértse fizikai állapotát.

A GTS 2 mini 24 órás pulzusmérő funkciója figyelmeztet a rendellenesen megemelkedett pulzusra, ezzel csökkentve a balesetek valószínűségét és elősegítve az élete teljeskörű védelmét.

Alvásminőség-ellenőrzés
Az Amazfit GTS 2 mini képes értékelni az alvás légzésének minőségét a teljes éjszakai könnyű, mély valamint a REM alvási szakaszban.

Női periódus követés.
A menstruáció rögzítése után az Amazfit GTS 2 mini intelligensen és intim módon meg tudja jósolni a következő menstruációs és termékeny periódusok idejét és hosszát, nyugalmat biztosítva a nőknek.

Figyeld a stressz szinted.
A stressz számos egészségügyi probléma kiváltó oka. Az Amazfit GTS 2 mini segítségével bármikor ellenőrizheti, hogy hol áll a személyes stressz szintje – nyugodt, normál, közepes vagy magas szinttől kezdve – bármikor, amikor stresszt érez javaslatokat kaphat a csökkentésére.

70+ beépített sport mód.
Az Amazfit GTS 2 mini több mint 70 beépített sportmóddal rendelkezik, így fedezi a sport rajongóit beltéren vagy szabadban. A teljesebb élmény érdekében az óra vezérelheti a telefonja zenéit, értesítéseket küldhet a testmozgás szakaszairól, állapotairól és pulzus zónáiról, valamint az edzés befejezése után sportadatok-jelentést generál az alkalmazásban.

14 napos akkumulátor-üzemidő
A teljesen optimalizált akkumulátor-kezelő rendszer akár 14 napos akkumulátor-élettartamot biztosít az Amazfit GTS 2 mini számára. Szabaduljon meg az állandó töltés okozta szorongástól, és tartsa áramló energiát. A 220 mAh-s akkumulátor készen áll arra, hogy akár két hét tevékenységet is igénybe vehessen.

Xiaomi Huami Amazfit GTS 2 mini