Kiegészítők

1–24 termék, összesen 30 db

  Kiegészítők

  Ebben a kategóriában a kiegészítőket találod. Az okosóra sokféle lehet. Használhatod akár úgy, mint a mobiltelefonodat, de számos okosóra támogat a sporttevékenységedben, illetve hordhatod akár elegáns ékszerként is az okoskarkötődet. Ha szeretnéd, az okosórád vigyáz az egészségedre, ha pedig arra vágysz, a hybrid okosóráink képében ötvözheted a klasszikus karórák és az okosórák előnyös tulajdonságait is.

  Amikor okosórát vásárolsz, legyen az bármilyen típusú, hasznos kiegészítők egész sora vár rád, hogy a lehető legtovább és leghatékonyabban kihasználva élvezhesd mindazt az előnyt, amelyet az okosórád nyújtani képes.


  -25%
  -20%
  -30%
  -47%
  -50%
  -34%
  -41%
  -23%
  -23%
  -39%
  -34%
  -17%
  -25%
  1 .190 Ft Az ár tartalmazza a 27% ÁFÁ-t.

  Részletek
  -50%
  -50%
  -47%
  -59%
  -47%
  -47%
  -34%

  Kiegészítők az okosórád megóvásának érdekében

  Ahogyan ez a legtöbb okoseszközödnél is igaz, az okosórádnak is van egy olyan pontja, amely gyengébb a többinél. Ennek a megóvása fontos szempont, ha minél tovább szeretnéd kihasználni a funkcióit. Ez a gyenge pont a kijelző.

  Nem véletlen, hogy a mobiltelefonok számára is sokféle fólia és egyéb eszköz áll a rendelkezésedre azért, hogy megóvhasd a sérülésektől. Ez nem csupán esztétikai kérdés, hiszen a telefonok esetében a karcos vagy törött érintőképernyő sokféleképpen okozhat bosszúságot számodra. Ahogyan a mobilodat megvéded ezektől a problémáktól, ugyanúgy érdemes gondolnod az okosórád védelmére is.

  Ebben a törekvésedben támogatunk azzal, hogy kijelzővédő fóliákat kínálunk okosórádhoz. Ezek a fóliák nem befolyásolják az okosóra használatát, viszont megvédik a kijelzőt az esetleges sérülésektől. Éppen ezért már az első pillanattól javasoljuk használatát!


  Headset, fülhallgató és fejhallgató - szuper hangzás, kiváló mikrofon

  Az okosórák hatalmas előnye, hogy a sportolást nem “csupán” azzal támogatják, hogy olyan hasznos információkkal látnak el közben, amely komoly segítség a hatékonyságod, valamint az eredményeid fejlesztésének érdekében. Az okosórák ugyanis azzal is támogatnak, hogy sport közben veled lehessen a kedvenc zenéd is, s így vidáman, valamint a zene ritmusát is használva sportolhatsz. Ráadásul mindezt olyan formában teheted, ami nem akadályozza a mozgásodat és nem zavarja a környezetedet sem.

  Másrészről az okosórák nagy részét úgy is használhatod, akár egy okostelefont. Ha pedig nem szeretnél az órádba beszélni, mint Knight Rider (“Hello Kit! Gyere értem!”), akkor használhatod headsetjeinket, fülhallgatóinkat vagy fejhallgatóinkat. Válaszd azt a típust, amely leginkább szolgálja céljaidat, és amely a legnagyobb kényelmet biztosítja számodra.

  Füleseink kivétel nélkül vezeték nélküliek, valamint nagyon jó hangzással teszik élvezetessé számodra a zenehallgatást. Mindemellett beépített mikrofonjukkal lehetővé teszik a telefonálást is. Mindegyik termék hosszú üzemidővel büszkélkedhet, és kiváló dizájnjuknak köszönhetően egész biztosan szívesen viseled majd őket.


  Energia, energia, energia

  Hiába van okosórád, ha elfeledkeztél arról, hogy feltöltsd! Szerencsére már erre is van megoldás. Válassz powerbankjeink közül! Természetesen nem csak az órádat töltheted velük, hanem akár a mobiltelefonodat is. Hasznos készülék, ha hosszabb útra indulsz, de nagy szerencse, ha van egy nálad olyankor is, amikor váratlanul lemerül valamelyik okoseszközöd.

  Fázósaknak ajánljuk a kézmelegítős powerbanket, amely nemcsak a kütyüidnek lesz hasznos, de a te kezeidet is melegen tartja, akár 12 órán keresztül! Igazi különlegesség!

  Az otthoni töltéshez válogass hálózati gyorstöltőink közül, akár négy darab USB csatlakozóval. Válassz mellé USB töltőkábeleink közül!


  Végül egy kis divat

  Okosórádhoz sokféle pótszíj közül választhatsz, így mindig új megjelenést kölcsönözhetsz neki, tetszésed és hangulatod szerint! Az Apple Watch adapterekkel könnyedén megteheted ezt. Kiegészítőink között ezt is megtalálod, többféle színben!