GPS gyerek/Senior okosórák

Mind a(z) 13 találat megjelenítve

  GPS gyerek / Senior okosórák
  MIÉRT VAN SZÜKSÉG GPS NYOMKÖVETŐ GYEREK ÉS SENIOR OKOSÓRÁRA?

  A mai világban egyre nagyobb szükség van gyermekeinkre való odafigyelésre, folyamatos kapcsolattartásra. A GPS gyerek okosórák segítségével mindig tudod, hol járnak gyermekeid, akár telefonálhat vagy video chatelhetsz is velük.

  -10%
  -10%
  -10%
  -14%
  29 .990 Ft Az ár tartalmazza a 27% ÁFÁ-t.
  INGYENES SZÁLLÍTÁS

  Részletek
  -13%
  -13%
  -13%
  -13%
  -8%
  -8%
  -8%
  -8%
  -15%

  Miért is lehet fontos egy GPS gyerek okosóra?

  A mai világban egyre nagyobb szükség van gyermekeinkre való odafigyelésre, folyamatos kapcsolattartásra. A GPS gyerek okosórák segítségével mindig tudod, hol járnak gyermekeid, akár telefonálhat vagy video chatelhetsz is velük. A gyerek okosórákkal segítünk Neked, hogy megnyugtató biztonságban tudd családtagjaid. A modern technológiát segítségül hívva ez ma már egyetlen eszközzel megvalósítható.

  Miért is lehet fontos egy SENIOR okosóra?

  A GPS senior okosórák segítségével idős családtagjainak biztonságát is növelheted. A nyomkövető senior okosórák viselője azonnal jelezhet, ha szüksége van Rád, vagy bármikor kölcsönösen fel tudjátok hívni egymást a senior óra segítségével. A senior okosórákkal segítünk Neked, hogy megnyugtató biztonságban tudd családtagjaid. A modern technológiát segítségül hívva ez ma már egyetlen eszközzel megvalósítható.

  Miért válassz minket?

  Termékeink közvetlenül a gyártótól érkeznek, szigorú minőség ellenőrzés után. Minden gyerek és senior okosórát mi is tesztelünk kiszállítás előtt. Azonnali szállítást, teljeskörű garanciális hátteret, folyamatos alkatrészellátást biztosítunk. A vásárolt termékekhez díjmentes technikai támogatást nyújtunk.