Sport okosórák

1–24 termék, összesen 49 db

  Sport okosórák

  Az okosórák sokfélék lehetnek. Az, hogy milyet választasz, a külső megjelenésén felül elsősorban azon múlik majd, hogy mit vársz el tőle. A sport okosórák jellemzően a sporttevékenységeid közben tudnak nagyon hasznos társaid lenni. Olyan információkkal segítenek, amelyeket remekül hasznosíthatsz céljaid elérésének érdekében.

  Sokszor mérik a teljesítményed mellett az egyéb fizikai jellemzőidet is, amelyeket szintén felhasználhatsz az egészségtudatos életmódod kialakítása érdekében. A sport okosórákkal könnyű az életmódváltoztatás, de aktív sportolóknak is nagyon hasznos!


  -5%
  94 .990 Ft Az ár tartalmazza a 27% ÁFÁ-t.
  INGYENES SZÁLLÍTÁS

  Részletek
  -10%
  89 .990 Ft Az ár tartalmazza a 27% ÁFÁ-t.
  INGYENES SZÁLLÍTÁS

  Részletek
  -10%
  89 .990 Ft Az ár tartalmazza a 27% ÁFÁ-t.
  INGYENES SZÁLLÍTÁS

  Részletek
  -20%
  -32%
  -20%
  -17%
  -17%
  -17%
  -23%
  -17%
  -20%
  -46%
  -33%
  -14%
  -14%
  -14%
  29 .990 Ft Az ár tartalmazza a 27% ÁFÁ-t.
  INGYENES SZÁLLÍTÁS

  Részletek
  -14%
  29 .990 Ft Az ár tartalmazza a 27% ÁFÁ-t.
  INGYENES SZÁLLÍTÁS

  Részletek
  -16%
  -14%
  -12%
  -15%

  Sport okosórák - nagy elhatározásokhoz és nagy teljesítményekhez

  Nagy különbségek lehetnek közöttünk abban, hogy miért szeretnénk okosórát vásárolni. A sport okosórák azoknak lesznek hasznos segítői, akik most szeretnének valamilyen komoly pozitív változtatást az életükben, nekik fognak ezek az okosszerkezetek segíteni abban, hogy kitartsanak a nagy elhatározásuk mellett, és a lehető legokosabban hajtsák végre az önmaguknak kitűzött feladatokat.

  Hogyan lehetséges ez? Úgy, hogy az okosórák kiszámolják, hogy hány kalóriát égettél el a mozgással, ezért nem fogod túlbecsülni az elégetett kalóriák számát, és nem fogod dupla mennyiségű kalóriával jutalmazni magadat a kitartásodért. Nyomon követik, hogy elérted-e kitűzött céljaidat. Például a lépésszámláló megmondja, hogy sétáltál-e eleget, illetve annyit, amennyit szerettél volna. A támogatott sportokban, például úszás, biciklizés vagy túrázás során tudtad-e teljesíteni a magadnak kitűzött célokat?

  A pulzusszámlálóval az ideális tartományban tarthatod a pulzusodat a testmozgás végzése közben, így a legoptimálisabb tartományban végezheted a teljes edzésedet. Ezt a funkciót imádni fogják azok is, akik már kialakították az egészséges életmódjukat, s ahhoz keresnek támogató eszközöket.

  A sport okosórák visszajelzést adhatnak az aktivitásod és a pulzusod mellett például a véroxigénszintedről is, vagy arról, hogy milyen hosszan és milyen mélyen, milyen nyugodtan aludtál az éjszaka. Ezzel teljes rálátást nyersz azokra a tényezőkre, amelyek ideálisan jól működnek, ha egy kiegyensúlyozott és egészséges életvitel kialakítása vagy megtartása a cél.

  Mire lehet szükséged még?

  A támogatott sportok készüléktől függően eltérhetnek, s nagyon sokfélék lehetnek. A hagyományos szobakerékpár, bicikli, futás, sétálás, úszás és túrázás kínálaton felül akár triatlon, síelés, ugrókötelezés, tollaslabdázás, kosárlabdázás vagy focizás is szerepelhet a repertoárban, így többféle mozgásformát tud értékelni az óra. Sőt, akár hegyet is mászhatsz velük. Így még ez sem fog korlátozni téged abban, hogy változatos sportokat végezz. Ne fásulj bele egyik tevékenységbe se!

  Egyes sport okosórákkal akár zenét is hallgathatsz, ami nem elhanyagolható, ha a zene fontos számodra - akár mozgás közben is. Olyan sport okosórát is találsz kínálatunkban, amelynek saját vezeték nélküli fülhallgatója is van, amellyel tényleg élvezhetővé válik a zenehallgatás.

  A sport okosórák mindannyian rendelkeznek valamilyen szintű por- és vízállósággal. Ennek pontos mértékét ellenőrizd a kiválasztott termék leírásában! Némelyik óra még ütésálló is, az előzőeken felül.

  Ha szeretnéd, sportolás közben is elérhető maradhatsz. Aktív Bluetooth kapcsolattal minden olyan értesítést jelez neked az arra alkalmas sport okosórád, amelynek a jelzését egyébként a telefonodra is megkapnád.


  A külsőről is ejtsünk pár szót!

  A sport okosórák törékeny, vékony női csuklókra és férfias megjelenésben is széles választékban érhetők el. Tényleg mindenkire gondoltak! A csajos okoskarkötők mellett találsz retro stílusú, elegáns klasszikus órát idéző, valamint sportos változatokat is. Az az egy biztos, hogy rád is vár az igazi! Nézz körül!