Pótszíj

1–24 termék, összesen 100 db

Pótszíj

Biztosan te is hallottad már azt a mondást, hogy a ruha öltöztet! Az okosórádat viszont a pótszíj öltözteti! A pótszíjak segítségével az okosórád vagy okoskarkötőd megjelenése olyan sokszor megváltoztatható, ahányszor csak szeretnéd, illetve amennyi pótszíjra beruháztál.

Ha ahhoz van kedved, hozzá öltöztetheted az órádat a saját ruhádhoz. Elegánsabbá varázsolhatod, ha az alkalmi vagy az üzleti megjelenésedhez szeretnéd igazítani. Sportossá vagy vidámmá öltöztetheted, ha éppen ahhoz van kedved. De akár arra is lehetőséged van, hogy teljesen új karaktert kölcsönözz neki.


-80%
-59%
-20%
-25%
2 .990 Ft Az ár tartalmazza a 27% ÁFÁ-t.

Részletek
-36%
-36%
-50%
-25%
-60%
-25%
-40%
-10%
-25%
-42%
-48%
-30%
-33%
-24%
-15%

Pótszíj választékunk

Szeretnénk a legnagyobb választékkal kielégíteni igényeiteket, éppen ezért hatalmas kínálattal készültünk. Minden típusú okosóránkhoz sokféle stílusú és színű pótszíjat választhatsz.

A pótszíjak természetesen éppolyan sokfélék, ahogy az okosóráink is. Emiatt előfordulhat, hogy nem egyszerű a választás, hiszen a stíluson, mintán vagy színeken túl arra is érdemes figyelned, hogy passzolni fog-e a szíj az okosórádhoz. Hogy segíthessük a választásodat, az okosóra pótszíjak leírásánál jelezzük, ha kifejezetten egy bizonyos okosórához kínáljuk.

Érdemes tudnod azt is, hogy az okosóra pótszíjakhoz Apple Watch adaptereket is találsz nálunk, többféle színben. Az adapterek a 20, 22 és 24 mm-es óraszíjakhoz egyformán tökéletesen passzolnak.


Segítünk a választásban!

Azon okosórák esetében, amelyek a hagyományos órákhoz hasonlóan középen egy kijelzővel rendelkeznek, s két oldalukon csatlakozik hozzá a szíj, mint amilyen például ez a Honor Watch Magic okosóra, ott egyszerű dolgod lesz, hiszen a hagyományos alakú pótszíjak többnyire illeni fognak hozzá. Ezeknél a szíjaknál jellemzően megtalálod a méretüket is.

A hagyományos típusú okosóra pótszíjak között a bőr, a varrott bőr, a bőr hatású, a szilikon, a rozsdamentes acélból készült fémszövet, a nylonból és bőrből álló pótszíjak, a légáteresztő és a hagyományos nylon szíjak, a prémiumminőségű rozsdamentes acél pótszíjak és még rengeteg más típus elérhető. Stílusukat tekintve a praktikus és sportos, a dizájnos, elegáns és klasszikus szíjak egyformán elérhetők.

A többi pótszíj esetében, amelyek a hagyományos óráktól eltérő szerkezettel rendelkező okosórákhoz és okoskarkötőkhöz illenek, már a szíjak nevében iránymutatást adunk arról, hogy melyik órához javasoljuk. Az okosóra pótszíjak részletes leírásában pedig felsoroljuk, hogy az adott termék mely modellekkel kompatibilis. Ezt a vásárlás előtt mindenképpen nézd meg!


Bemutatjuk kedvenc különlegességeinket!

Valódi varrott bőr óraszíjainkat értékelni fogják a klasszikus stílus kedvelői. Elegáns és múltat idéző hangulatot sugároz és örök értéket képvisel. Szilikon óraszíjainkat a sportos stílus kedvelői fogják értékelni, akiknek fontos a kényelem és a könnyű tisztíthatóság. A sportolásra használt okosórák esetében mindkettő értékes tulajdonság. A rozsdamentes acél okosóra pótszíjaink elegánsak és prémiumminőséget képviselnek.

Az okosórák közül a Xiaomi Mi Band órákhoz választhatsz talán a legszélesebb kínálatból, és ha játékos vagy különleges szíjakra vágysz, akkor érdemes megfontolnod. Akad strasszos pótszíj, de mesefigurás, KAWS mintás, NBA-s, NASA mintás, hypebeast, terepszínű, színes, rozsdamentes acél vagy exkluzív bőr is elérhető nálunk.

Van emellett Hello Kitty, Batman, Amerika kapitány, Avengers és Vasember rajongók számára is pótszíjunk. Természetesen sportszíjakat és még rengeteg mást is találsz ehhez az okosórához.


Egy extra tipp a végére

Ha elbizonytalanodnál, egyszerűen csak írd be a keresőbe az oldal tetején a választott okosóra típusát, és az oldalon máris megjelennek az órán kívül a leginkább javasolt óraszíjak is. Ha még így sem vagy biztos a dolgodban, ügyfélszolgálatunk szívesen áll rendelkezésedre!