Okoskarkötők

1–24 termék, összesen 34 db

  Okoskarkötők

  Ha már okosóra és a hölgyekre gondolunk, akkor szinte magától értetődő ezeknek a szuper csajos kiegészítőknek, az okoskarkötőknek a születése. Ezek olyan okosórák, amelyek kifejezetten a törékeny női csuklókra készültek.

  A vékony szíjaknak és a keskeny kivitelnek köszönhetően külsőre olyanok, mint egy hagyományos női óra, azzal a különbséggel, hogy ezek az okoskarkötők egyáltalán nem hagyományosak, hanem rengeteg funkciójuknak köszönhetően hasznos és okos mindennapi társaink lehetnek. Az elegáns kivitelt akár alkalmi megjelenéssel is párosíthatod.


  -17%
  24 .990 Ft Az ár tartalmazza a 27% ÁFÁ-t.

  Részletek
  -18%
  -12%
  -36%
  -14%
  -16%
  -14%
  -14%
  29 .990 Ft Az ár tartalmazza a 27% ÁFÁ-t.

  Részletek
  -14%
  29 .990 Ft Az ár tartalmazza a 27% ÁFÁ-t.

  Részletek
  -17%
  -17%
  -22%
  -17%
  -10%
  -7%
  -12%
  -17%
  24 .990 Ft Az ár tartalmazza a 27% ÁFÁ-t.

  Részletek
  -17%
  24 .990 Ft Az ár tartalmazza a 27% ÁFÁ-t.

  Részletek
  -25%
  -30%
  -45%
  -14%
  29 .990 Ft Az ár tartalmazza a 27% ÁFÁ-t.

  Részletek

  Ha szeretnéd, mostantól az okoskarkötőd lehet a legszebb ékszered

  Az okoskarkötőd olyan szép is lehet, akár egy drága karkötő. Az elegáns kivitelnek köszönhetően ez a csodaszép láncszemes okoskarkötő bármilyen elegáns alkalmi megjelenésedhez tökéletesen párosítható.

  Az okoskarkötő persze nem lehetne okos, ha nem társulna a szép, esztétikus külső értékes belbeccsel. Megméri a pulzusodat, a vérnyomásodat és a véroxigénszintedet is. Monitorozza a fizikai aktivitásodat, így pontos adatokat kapsz az általad megtett távolságról, valamint az elégetett kalóriáidról is. A szigorú diéta hasznos segítője ez a kis eszköz, hiszen segítségével pontosabban kalkulálhatod, hogy például eleget táncoltál-e ahhoz, hogy beleférjen az estébe egy pohár száraz pezsgő.

  Ha éjszakára is viseled, az alvásod minőségéről és hosszáról is pontos adatokkal rendelkezhetsz. Ha túl sok az életedben a stressz, az bizony az alvásodon is meglátszik. Ezért, ha nem tetszenek a kapott eredmények, tudni fogod, hogy változtatásokra van szükséged.

  A mosogatás és más, napi rutinba tartozó feladatok során előforduló vízcseppek nem ártanak a készüléknek, de zuhanyozni, fürdeni ne vidd magaddal!

  Mi mindent tudnak a női okosórák és okoskarkötők?

  Az okoskarkötők között találsz angol és magyar nyelvű órákat is, mindegyiknek nagyon könnyű a kezelése, és az angol menü sem igényel túl nagy angol tudást.

  Az okoskarkötők között sokféle funkció érhető el. Általánosak a multisport funkciók, melyeknél érdemes a konkrét termékeknél megtekinteni, hogy mely mozgásformák támogatottak. Az okoskarkötők megmondják, hogy mennyi kalóriát égettél el, és megszámolják a lépéseidet. Egyes típusok képesek visszajelzést adni arról, hogy elérted-e az aznapi célkitűzéseket, de akár pontos helymeghatározást is képesek adni arról, hogy éppen hol vagy.

  Az egészséges életmód jegyében az okoskarkötők monitorozzák a pulzusodat, a vérnyomásodat, de akár a véroxigénszintedről is visszajelzést adnak. A pulzus és az alvás minőségéről és mennyiségéről adott információkat, illetve az azokban bekövetkező változásokat hasznosan fel tudod használni.

  Az okosórákban lehet számológép, GPS, és értesíthetnek arról, amikor az alkalmazásaidba üzeneted érkezett. Lehet az órád a naptárad mostantól, de akár a mobiltelefonod kiterjesztéseként vagy külön telefonként is használhatod, ha telefonkártyával egészíted ki. Az erre is képes okosórával tudsz telefonálni, fényképezni, zenét hallgatni és akár SMS-ezni is.
  Az okosórádban lehet stopper, ébresztő, vagy akár zseblámpa funkció is… És még az időjárást is megmondhatja neked.
  Az okoskarkötők kijelzője változtatható, így azt mindig kedvedre alakíthatod. De cserélhetsz rajtuk szíjat is, az extra biztonság érdekében pedig elérhetőek képernyőfóliák is.

  Tartsd szem előtt, hogy a különböző okoskarkötők különböző dolgokra képesek! Mindig ellenőrizd alaposan a kiválasztott terméknél, hogy milyen funkciókkal rendelkezik, így biztosan nem ér majd otthon csalódás! Az okoskarkötő csinos és hasznos társad lehet a mindennapok során, az elegáns alkalmi kivitelek pedig elegáns ruhákhoz is remek kiegészítőknek bizonyulnak. Nálunk akár minden alkalomra találhatsz egy okoskarkötőt.