Hybrid okosórák

Mind a(z) 14 találat megjelenítve

Hybrid okosórák

A hybrid okosórák azoknak készültek, akik ragaszkodnak ahhoz a megjelenéshez, amelyhez a hagyományos, klasszikus órák esetében hozzászoktak és amit megszerettek, ugyanakkor szeretnék elérni ugyanazokat a hasznos és okosfunkciókat, amiket a többi okosóra-tulajdonos rendelkezésére áll. E kettő ötvözete a hybrid okosóra, amely hiába nyújtja azt a látszatot, hogy ő csak egy átlagos karóra, a belsejében őrzi mindazt a tudást és funkciót, amelyre más okosórák is képesek.

Ez lesz a te választásod, ha nem tudsz lemondani a klasszikus megjelenésről, mégis élvezni szeretnéd a modern lehetőségeket.


-29%
-29%
-20%
15 .990 Ft Az ár tartalmazza a 27% ÁFÁ-t.

Részletek
-33%
-33%
-33%
-33%
-33%
-33%
-23%
-14%
-20%
-19%
-19%

Hozok is, meg nem is...

Biztosan te is ismered a népmesét az okos lányról, aki tudott hozni is, meg nem is. Nos, a hybrid okosórák is ilyenek. Mint az okos lány, hozzák a modern tudást, de nem hozzák a modernitást megjelenésükben. Így ezekkel az órákkal lesz is okosórád - hiszen a funkciók mind-mind benne lesznek! -, meg nem is, hiszen külsőre egy szép klasszikus óra fog díszelegni a csuklódon. Ez lehet a te okos megoldásod, ha ragaszkodsz a hagyományos külsőhöz, de szeretnéd élvezni azokat az előnyöket, amelyeket a modern technika képes biztosítani.


Mitől hybrid az okosóra?

A hybrid két különböző dolgoznak a keresztezését jelenti. A hybridek azért születnek, hogy két különböző típusból a legelőnyösebb tulajdonságokat ötvözzék magukban.

Pontosan ezért hybridek ezek az okosórák is, hiszen ötvözik a legjobb tulajdonságait a klasszikus óráknak és a modern okosóráknak.


Fontos a külső!

Kínálatunkban megtalálod a számok nélküli minimalista dizájnt, valamint az arab számozású klasszikus számlapot, a sötétben fluoreszkáló mutatókkal. A harmonikus és minimalista dizájnnal jellemezhető modern klasszikust és az esztétikus analóg órát, modern belsővel. Unisex vagy extravagáns megjelenés, esetleg valami sportos és nagyvilági, amiben akár te lehetsz a 007-es? Színben és stílusban is sokféle hybrid okosóra közül választhatsz!